در مسیر جاده ساحلی چابهار، گواتر و نزدیک به روستای رمین به تالاب صورتی رنگی می رسید که، تنها چهارنمونه شبیهش در جهان وجود دارد. در سال 62 داد کریم شیخ زاده با کمک اهالی منطقه و هزینه خودش این ساحل را ایجاد می کند و به مرور لیپار میزبان پرندگان غیر بومی مانند فلامینگو، طاووسکن، باقرقره، تیهو، عقاب دشتی، کشیم، حواصیل و چنگر می شود که زیبایی تالاب را چند برابر می کنند. شاید برایتان جلب باشد که بدانید، 85 نوع ماهی، 64 گونه از نرمتنان، 31 گونه پلانکتون جانوری، 46گونه جلبک و 24گونه سخت پوست در این تالاب زندگی میکنند. پنبه وحشی، درخت چش، گزنه و بلوط برخی از گونه های گیاهی این منطقه هستند.
اما رنگ صورتی این تالاب به علت فعالیت تاژکداران به اسم نوکتیلوکا میلیاروس در آب و ورود مواد آلی و معدنی از خورهای خلیج است، دیدن جزر و مد قرمز در این تالاب بسیاری از گردشگران را به این منطقه می آورد. بهترین زمان برای دیدن این تالاب لیپار و جزر و مد بهمن، اسفند و فروردین است، که فعالیت پلانکتون های گیاهی به حداکثر می رسد.
آب تالاب بشدت شور است و محلی ها صدف و نمک آن را جمع آوری کرده و می فروشند. حواستان باشد با ماشین به سمت تالاب نروید چون حالت باتلاقی داشته و در آن گیر می کنید.